Zaštita osobnih podataka

Sakupljanje osobnih podataka

Osobni podatak je informacija koja vas identificira: vaše ime, prezime, telefon, e-mail ili obična adresa. Tiko Pro d.o.o. sakuplja vaše podatke u slučaju provedbe internetske kupovine, narudžbe kupona, e-kupona i pretplati na e-novosti i ostale e-publikacije. Osobni podaci koji su sakupljeni preko internetske stranice   event.tiko-pro.hr  s ciljem provedbe kupovine preko interneta se koriste isključivo za potrebe provedbe i dostave narudžbe, osim ako korisnik internetske stranice nije posebno dozvolio upotrebnu podataka za ne u drugu svrhu (narudžba kupona ili e-kupona, pretplata na e-novosti) koje se mogu koristiti za druge uvjete.

Zaštita osobnih podataka

Obvezujemo se da će osobni podaci sakupljeni preko internetske  stranice u potpunosti ostati čuvani, štićeni i obrađeni od strane tvrtke Tiko Pro d.o.o. Sa svim sakupljenim osobnim podacima će upravitelj internetskog mjesta postupati u skladu sa Zakonom o čuvanju osobnih podataka i u skladu sa europskim zakonodavstvom (direktive EU 95/46/EC, 2002/58/EC i sporazumi ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189).
Vaši podaci su na odgovarajući način zaštićeni od gubljenja, uništenja,krivotvorenjem, manipuliranjem i neautoriziranim pristupom ili neautoriziranim otkrićem od strane trećih osoba. 

Pravo na obaviještenost

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi s našom politikom čuvanja osobnih podataka ili kako su vaši osobni podaci obrađeni možete nas bez zadrške kontaktirati.

Na temelju vašeg zahtjeva ćemo vas odmah obavijestiti – pismeno i u skladu s odgovarajućim propisima koji osobni podaci su bili sakupljeni tijekom posjeta internetskih mjesta tvrtke Tiko Pro d.o.o. 

Namjena korištenja

Sa suglasnošću za čuvanjem, obradom i posredovanjem osobnih podataka kod sudjelovanja u nagradnim igrama ili ispunjenu prijavnog obrasca za stjecanjem različitih pogodnosti, kao što je kupon za jeftiniju kupovinu, korisnik dozvoljava tvrtci Tiko Pro d.o.o. obradu i čuvanje dijeljenih osobnih podataka sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Danom suglasnošću korisnik dozvoljava tvrtci Tiko Pro d.o.o. da kao upravitelj zbirke osobnih podataka obrađuje sakupljene osobne podatke u svrhu uzorkovanja, anketiranja i statističke obrade podataka, za određivanje korištenja usluga, prilagođavanja ponude i segmentacije, za istraživanje tržišta, obavještavanje o ponudi, novostima i pogodnostima, za slanje e-novosti i drugih oglasnih materijala, obavještavanje korisnika o uslugama internetske trgovineTiko Pro d.o.o. te povezanih osoba i za druge oblike korištenja dijeljenih podataka na koje korisnik internetske stranice zasebno pristane.

Navedene podatke može tvrtka Tiko Pro d.o.o. obraditi za vlastite potrebe do opoziva suglasnosti zahtjevom za micanjem osobnih podataka iz baze. U vrijeme upravljanja osobnim podacima ima pojedinac na zahtjev mogućnost uvid i ažuriranja podataka u bazi podataka.