Tiko Pro Poduzetnički doručak 2023 - Gdje se skrivaju bespovratna sredstva?

PAGE NAME

Tiko Pro Poduzetnički doručak 2023 - Gdje se skrivaju bespovratna sredstva?

Poštovane poduzetnice i poduzetnici, molimo vas da ispunite obrazac kako biste na vaš e-mail dobili poveznicu do snimke.
Besplatno
-
+

Poštovane poduzetnice i poduzetnici,

hvala vam za iskazani interes i sudjelovanje na događaju Tiko Pro Poduzetnički doručak 2023 – Gdje se skrivaju bespovratna sredstva?.

Nadamo se da smo vam dali sve važne i relevantne informacije na temu aktualnih pojmova i natječaja u novom višegodišnjem okviru.

Molimo vas da ispunite obrazac kako biste na vaš e-mail dobili poveznicu do snimke.

Lijepi pozdrav,
Tiko Pro ekipa

 

*Podnošenjem prijave potvrđujem da sam upoznat s uvjetima korištenja web stranice https://event.tiko-pro.hr/, što uključuje praćenje mog interesa u svrhu pružanja novog sadržaja. Uvjeti su detaljnije opisani na stranici Politika privatnosti.

*Podnošenjem prijave dobrovoljno dajem izričit pristanak da tvrtka Tiko Pro d.o.o. evidentira osobne podatke u datoteku osobnih podataka u skladu s politikom zaštite osobnih podataka te ih pohranjuje i koristi do opoziva za vlastite svrhe obrade i uporabe: anketiranje i statistička obrada podataka, radi utvrđivanja korištenja usluga, prilagođavanje ponude i segmentacije, za istraživanje tržišta, informiranje o ponudi, vijestima i pogodnostima, za slanje e-vijesti i drugog reklamnog materijala, informiranje korisnika o uslugama internetske trgovine Tiko Pro d.o.o. i povezane osobe te za druge oblike upotrebe danih podataka, na što korisnik web stranice izričito pristaje.

Prijavitelj se može odjaviti s naše listom klikom na "Odjava" koja se nalazi u e-mailu ili nas kontaktira za brisanje podataka na info@tiko-pro.hr.