Tiko Pro Poduzetnički doručak 2023 - Gdje se skrivaju bespovratna sredstva?

PAGE NAME

Tiko Pro Poduzetnički doručak 2023 - Gdje se skrivaju bespovratna sredstva?

Pozivamo Vas na tradicionalni Tiko Pro „Poduzetnički doručak 2023 - Gdje se skrivaju bespovratna sredstva?", koji će se održati 16.2.2023, u 10:00 sati ONLINE.
Besplatno
Broj karta

Dragi poduzetnici,

s obzirom da ste mnogi od vas izrazili želju da sudjelujete na našem događaju, ali zbog udaljenosti ili drugih razloga niste u mogućnosti, odlučili smo promijeniti koncept događaja kako bi svima bio dostupan. Od danas se možete prijaviti na besplatan Poduzetnički doručak koji će se održati online putem gdje ćemo vam predstaviti najnovije informacije iz svijeta bespovratnih sredstava.

Na događaju će nam se pridružiti  gđa. Spomenka Đurić, državna tajnica u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije koja će iz prve ruke predstaviti novi Višegodišnji financijski okvir (VFO) te prilike za poduzetnike.

Dotaknuti ćemo se najaktualnijih pojmova digitalne i zelene tranzicije o čemu će vam više reći naši gosti predavači iz Siemensa d.d. i HEP-ESCO d.o.o.

Uspješnu priču o pridobivanju bespovratnih sredstava za istraživanje i razvoj će prezentirati naša draga stranka Naklada Slap d.o.o.

Naši Tiko Pro konzultanti predstaviti će vam aktualne natječaje, važne odrednice prilikom prijave na natječaj te elemente procesa provedbe i javne nabave.

MJESTO I VRIJEME: 

  • 16.2.2023. s početkom u 10h
  • Online

CIJENA:

  • Besplatno

 


AGENDA

Termin Tematika Predavač
10:00 - 10:05 Pozdravni govor Martina Anderlič, CEO Tiko Pro d.o.o. 
10:05 – 10:30 Prilike za poduzetnike kroz novi Višegodišnji
financijski okvir 2021.-2027.
Spomenka Đurić, državna tajnica u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije

10:30 – 10:50   Što je zelena tranzicija? Sandra Magajne, direktorica Sektora za međunarodnu suradnju, edukaciju i marketing HEP-ESCO d.o.o.

10:50 – 11:10 Izazovi digitalne tranzicija? Adriano Liebhardt, voditelj prodajnog područja, Siemens d.d.

11:10 – 11:30 Važne odrednice prilikom prijave na natječaje Sandra Dudaš, voditeljica projektnog tima Tiko Pro

11:30 – 11:50

Aktualni natječaji za poduzetnike Lana Labinjan, voditeljica projekata Tiko Pro
11:50 - 12:10 Priča o uspjehu Antonia Štefanec, psiholog istraživač Naklada Slap d.o.o.
12:10 – 12:30 Što nakon odobrenja projekta? Provedba i javna nabava Karmen Španjol, voditeljica projekata Tiko Pro
12:30 Zahvala i kraj  

 

* Zadržavamo pravo promjene programa.

 

Partneri događaja:

Veselimo se vašem dolasku!

 

*Podnošenjem prijave potvrđujem da sam upoznat s uvjetima korištenja web stranice https://event.tiko-pro.hr/, što uključuje praćenje mog interesa u svrhu pružanja novog sadržaja. Uvjeti su detaljnije opisani na stranici Politika privatnosti.

*Podnošenjem prijave dobrovoljno dajem izričit pristanak da tvrtka Tiko Pro d.o.o. evidentira osobne podatke u datoteku osobnih podataka u skladu s politikom zaštite osobnih podataka te ih pohranjuje i koristi do opoziva za vlastite svrhe obrade i uporabe: anketiranje i statistička obrada podataka, radi utvrđivanja korištenja usluga, prilagođavanje ponude i segmentacije, za istraživanje tržišta, informiranje o ponudi, vijestima i pogodnostima, za slanje e-vijesti i drugog reklamnog materijala, informiranje korisnika o uslugama internetske trgovine Tiko Pro d.o.o. i povezane osobe te za druge oblike upotrebe danih podataka, na što korisnik web stranice izričito pristaje.

Prijavitelj se može odjaviti s naše listom klikom na "Odjava" koja se nalazi u e-mailu ili nas kontaktira za brisanje podataka na info@tiko-pro.hr.