Poduzetnički doručak 2021 Online

PAGE NAME
10 mar 2020

Poduzetnički doručak 2021 Online

Pridružite nam se kako biste čuli najnovije vijesti iz svijeta EU fondova!
Besplatno

SJEDNITE za stol pun svježih informacija za poduzetnike koje će vam biti servirane za doručak dana 10. ožujka 2021.g. 

Na jelovniku će se nalaziti:

  • Nova financijska perspektiva 2021. – 2027.,
  • Aktualni i najavljeni hrvatski natječaji za poduzeća,
  • Provedba projekata – izvještavanje,
  • Primjeri uspješnih projekata.

Događaj je besplatan te je namijenjen MSP-ovima i velikim poduzetnicima!

Pozivamo vas da svoju jutarnju kavicu popijemo zajedno, slušajući najvažnije informacije iz svijeta EU fondova koje će nam kao i svake godine dati dodatnu motivaciju da s pomoću europskih sredstava realiziramo i najizazovnije projekte.

Program

S nama će biti sljedeći predavači i gosti:

TERMIN

PREDAVAČ

NASLOV PREDAVANJA

10:00 – 10:05

Kristina Kočet Hudrap, vlasnica i direktorica Tiko Pro

Pozdravni govor

10:05 – 10:30

Sandra Dudaš, voditeljica projektnog tima HR Tiko Pro

Nova financijska perspektiva 2021. – 2027.

10:30 – 10:55

Lana Labinjan, voditeljica EU projekata

Aktualni i najavljeni natječaji

10:55 – 11:15

Božidar Kadoić, direktor Intra Lighting d.o.o.

Primjer dobre prakse poduzeća Intra Lighting d.o.o.

11:15 – 11:30

 

 Odmor

11:30 – 11:55

Karmen Španjol, voditeljica provedbenih projekata

Provedba projekata – pravila izvještavanja i najčešće greške

11:55 – 12:25

Chris Hutton, suosnivač ThreeFold

Decentralisation in the data economy

12:25 – 12:30

Kristina Kočet Hudrap, vlasnica i direktorica Tiko Pro

Završetak događaja

 

O predavačima: 

Sandra Dudaš, voditeljica projektnog tima HR Tiko Pro

Sandra Dudaš je magistrica prava koja je u sklopu fakultetskih obaveza, između ostalog, učila i o pravnom sistemu Europske unije, a svoje znanje primjenjuje prilikom ocjenjivanja sukladnosti projektnih prijava s navedenim propisima. Kao studentica se prijavljuje na Erasmus+ studijski boravak u Maribor, a kasnije odrađuje Erasmus+ stručnu praksu u istom gradu što joj je doprinijelo usavršavanju slovenskog jezika. Sandra je zadužena za koordinaciju hrvatskog projektnog tima, pripremu projektnih prijedloga te za provedbu prodajnog procesa.

Lana Labinjan, voditeljica EU projekata

Lana Labinjan je magistrica ekonomije koja se u tijeku svog fakultetskog obrazovanja specijalizirala na području marketinga i gospodarstva Europske unije na Ekonomskom Fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Svoja prva projektna iskustva stekla je kao Viša savjetnica za razvojne projekte u gradskoj upravi, a trenutno u poduzeću radi na pripremi, koordinaciji i razvoju projektnih prijedloga posebice znanstveno-istraživačkog sadržaja u suradnji sa poduzetnicima i organizacijama za istraživanje i širenje znanja. Lana je zadužena za pripremu projektnih prijedloga te administrativne procese unutar poduzeća.

Božidar Kadoić, direktor Intra Lighting d.o.o.

Božidar Kadoić je direktor Intra Lightinga od 2016.g., a svoje managersko iskustvo je gradio vođenjem tvrtki iz različitih industrija (Kutrilin TPV d.o.o, Drvoplast d.d., Termocommerce, Pliva…). Svojim znanjem doprinosi pozitivnom rastu poduzeća te jačanju tržišnog pozicioniranja Inta Lightinga.

Intra Lighting je poduzeće koje se uspješno bavi proizvodnjom LED rasvjetnih rješenja, a slovenski vlasnici su ga smjestili u Čazmu. Proizvodi koji izlaze iz te tvornice se izvoze na četiri kontinenta. Prisutni su u preko 60 zemalja te kontinuirano rade na razvoju novih oblika rasvjete. Dobitnici su Zlatne kune za najuspješniju srednju tvrtku.

Karmen Španjol, voditeljica provedbenih projekata

Karmen Španjol se bavi vođenjem projekata, analizom troškova i koristi, Investicijskih studija i poslovnih planova vezanih za hrvatske natječaje. Svoje iskustvo stekla je zapošljavanjem na poslovima infrastrukturnih projekata i projekata na obnovi ratom razrušenih područja. Tu stječe znanje u vođenju projekata te se nakon toga poslovima pripreme i vođenja projekata bavi od 2004. godine, kada je provodila jedan od prvih projekata sufinanciranih za razvoj kulturnog turizma iz programa CARDS, a od tad je provela više projekata iz programa FP6, IPA, IPA CBC, EUfC, itd.

Chris Hutton, suosnivač ThreeFold

Chris Hutton ima 25 godina radnog iskustva na području IT-a. Chrisova metoda rada je osnovana na načelu analize trendova i zahtjeva tržišta te posljedično na razvoju inovativnih tehnologija kao odgovor na prepoznate zahtjeve. Chris je pratio i realizirao izlazak na afričko tržište za brojne nove tehnologije. U poduzeću ThreeFold je fokusiran na uspješno lansiranje njihovog rješenja TF Grid.

 

Partneri događaja

Izuzetno smo zahvalni partnerima koji su nam dali potporu za ovaj događaj.

AMCHAM  SLO-CRO poslovni klub     Županijska komora Pula i Županijska komora Zagreb