Tiko Pro VIDEO - Poduzetnički doručak 2021

PAGE NAME

Tiko Pro VIDEO - Poduzetnički doručak 2021

Poštovani, molimo Vas da ispunite obrazac nakon čega ćete dobiti poveznicu do videa Poduzetničkog doručka.
Besplatno
Broj karta

Poštovani,

ukoliko Vas zanimaju predavanja Poduzetničkog doručka, molimo Vas da ispunite obrazac nakon čega ćete dobiti poveznicu do videa događaja.

SADRŽAJ VIDEA:

  • Sandra Dudaš - Nova financijska perspektiva 2021. – 2027.
  • Lana Labinjan - Aktualni i najavljeni natječaji
  • Božidar Kadoić - Primjer dobre prakse poduzeća Intra Lighting d.o.o.
  • Karmen Španjol - Provedba projekata – pravila izvještavanja i najčešće greške
  • Chris Hutton - Decentralisation in the data economy
  • Kristina Kočet Hudrap -  Završni govor

 

Partneri događaja

AMCHAM  SLO-CRO poslovni klub     Županijska komora Pula i Županijska komora Zagreb

*Podnošenjem prijave potvrđujem da sam upoznat s uvjetima korištenja web stranice https://event.tiko-pro.hr/, što uključuje praćenje mog interesa u svrhu pružanja novog sadržaja. Uvjeti su detaljnije opisani na stranici Politika privatnosti.

*Podnošenjem prijave dobrovoljno dajem izričit pristanak da tvrtka Tiko Pro d.o.o. evidentira osobne podatke u datoteku osobnih podataka u skladu s politikom zaštite osobnih podataka te ih pohranjuje i koristi do opoziva za vlastite svrhe obrade i uporabe: anketiranje i statistička obrada podataka, radi utvrđivanja korištenja usluga, prilagođavanje ponude i segmentacije, za istraživanje tržišta, informiranje o ponudi, vijestima i pogodnostima, za slanje e-vijesti i drugog reklamnog materijala, informiranje korisnika o uslugama internetske trgovine Tiko Pro d.o.o. i povezane osobe te za druge oblike upotrebe danih podataka, na što korisnik web stranice izričito pristaje.

*Podnositelj prijave može se u bilo kojem trenutku odjaviti s mailing liste s klikom na "Odjavi“ u e-pošti ili nas kontaktirati za brisanje podataka na info@tiko-pro.hr