Poduzetnički doručak 2020 Zagreb

PAGE NAME
19 feb 2020

Poduzetnički doručak 2020 Zagreb

U srijedu, 19.2.2020. Tiko Pro organizira tradicionalni Poduzetnički doručak u Zagrebu. Dođite i zasladite svoje nepce ukusnim doručkom te saznajte vrlo važne informacije i iskustva o pridobivanju bespovratnih sredstava iz EU fondova.
493,80 kn
Broj karta

Tiko Pro Poduzetnički doručak 2020

Tiko Pro organizira tradicionalni Poduzetnički doručak u Zagrebu. Dođite i zasladite svoje nepce ukusnim doručkom te saznajte vrlo važne informacije i iskustva o pridobivanju bespovratnih sredstava iz EU fondova.

Na poduzetničkom doručku će vam biti predstavljene slijedeće teme:

  • aktualni hrvatski natječaji za poduzeća,
  • primjeri uspješnih projekata,
  • europski natječaji za istraživanje i razvoj - prijava u Bruxesell,
  • sve o provedbi projekata - izvještavanje.

 

Datum i lokacija:

19. 2. 2020 HOTEL ANTUNOVIĆ ZAGREB, Zagrebačka avenija 100a, 1000 Zagreb*

 * Za sudionike je osiguran besplatan parking u garaži hotela.

Kotizacija:

  • 355,00 HRK + pdv do 10.2.2020.
  • 395,00 HRK + pdv od 11.2.2020. do 14.2.2020.

 

Prijava:

Ako se prijavite i uplatite kotizaciju za 2 osobe iz istog poduzeća priznajemo 20% popusta.

U slučaju otkazivanja prijave do 19.1.2020. godine troškove organizacije ne zaračunamo. Ukoliko se odjavite do 10 dana prije zaračunati ćemo vam 60% od ukupne cijene. Ukoliko se odjavite do 5 ili manije dana prije zaračunati ćemo vam 100% od ukupne cijene. Hvala na razumijevanju.

Za vaša pitanja u vezi prijave stojimo na raspolaganju na: info@tiko-pro.hr 

 

Program: 

9.30 - 10.00  Dolazak i registracija

10.05 - 10.35  Uvodni pozdrav i hrvatski natječaji u 2020. godini (Sandra Dudaš, voditeljica Tiko Pro Hrvatska)

- Aktualni natječaji za internacionalizaciju poduzeća.

- Sufinanciranje ulaganje u norme i certifikate.

- Poticaji koje nudi Zakon o poticanju ulaganja.

 

10.35 - 11.05  Bespovratna sredstva za inovacije, istraživanje i razvoj (Lana Labinjan, voditeljica projekata Tiko Pro)

- Natječaj IRI.

- Poticaji koje nudi nadolazeči natječaj Integrator.

- Ostali poticaji za istraživanje i razvoj.

 

11.05 - 11.30  EU natječaji (Karmen Vidonja Ozvatič, voditeljica Tiko Pro EU ureda)*

- Horizon 2020 i Horizon Europe (Fast Track to Innovation, EIC Accelerator, RIA i IA natječaji).

- Kako izgleda prijava na EU natječaje i provedba EU projekata.

- Europske priče o uspjehu.

*Predavanje na engleskom jeziku. 

 

11.30 - 11.45  Pauza za kavu

 

11.45 - 12.15 Inoviranje i EU natječaji (Sven Maričić)

- O inoviranju

- Suradnja znanstvena sfera-poduzetništvo

- Primjeri odobrenih projekata

 

12.15 - 12.45 Provedba projekata - pravila izvještavanja i projektnog managementa (Karmen Španjol Bičanić, voditeljica projekata Tiko Pro)

- Što slijedi nakon sklapanja ugovora o sufinanciranju?

- Najčešće pogreške u provedbi projekata.

 

12.45 - 13.00  Priča o uspjehu (Maja Mesić, Boya d.o.o.)

 

 

O predavačima:

Sandra Dudaš je magistrica prava koja je u sklopu fakultetskih obaveza, između ostalog, učila i o pravnom sistemu Europske unije, a svoje znanje primjenjuje prilikom ocjenjivanja sukladnosti projektnih prijava s navedenim propisima. Kao studentica se prijavljuje na Erasmus+ studijski boravak u Maribor, a kasnije, nakon stjecanja diplome, odrađuje Erasmus+ stručnu praksu u istom gradu. Takvo iskustvo joj je pomoglo u usavršavanju slovenskog jezika te joj je isto omogućilo uvid u funkcioniranje poslovnog sistema iz različite perspektive. Sandra je zadužena za koordinaciju hrvatskog projektnog tima te pripremu projektnih prijedloga, poslovnih planova i investicijskih studija. 

 

Lana Labinjan je magistrica ekonomije koja se u tijeku svog fakultetskog obrazovanja specijalizirala na području marketinga i gospodarstva Europske unije na Ekonomskom Fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Svoja prva projektna iskustva stekla je kao Viša savjetnica za razvojne projekte u gradskoj upravi, a trenutno u poduzeću radi na pripremi, koordinaciji i razvoju projektnih prijedloga posebice znanstveno-istraživačkog sadržaja u suradnji sa poduzetnicima i organizacijama za istraživanje i širenje znanja. Također, bavi se pripremom poslovnih i financijskih planova te investicijskih studija. 

 

Karmen Španjol Bičanić se bavi pripremom i vođenjem projekata, izradom Studija izvodljivosti i analizom troškova i koristi, Investicijskih studija i poslovnih planova vezanih za hrvatske natječaje. Svoje iskustvo stekla je zapošljavanjem na poslovima infrastrukturnih projekata i projekata na obnovi ratom razrušenih područja. Tu stječe znanje u vođenju projekata te se nakon toga poslovima pripreme i vođenja projekata bavi od 2004. godine, kada je provodila jedan od prvih projekata sufinanciranih za razvoj kulturnog turizma iz programa CARDS, a od tad je provela više projekata iz programa FP6, IPA, IPA CBC, EUfC, itd. 

 

Karmen Vidonja Ozvatič je voditeljica Tiko PRO EU ureda i voditeljica projekata na Tiko Pro. zadužena je za koordinaciju EU tima, pripremu dokumentacije i prijave na EU natječaje. Karmen svoje više desetgodišnje iskustvo stječe u inozemstvu radeći na s natječajima i projektima povezanim područjima. Detaljno poznavanje ustroja EU natječaja njezinom angažmanu daje iznimnu dodanu vrijednost koja se dopunjuje bogatim iskustvom. 

 

Autorica Sandra Šimunović, Pixsell

Sven Maričić je poznati, višestruko nagrađivani, hrvatski inovator. Sven je prvi u Hrvatskoj s nizom suradnika primijenio 3D print u kirurgiji te je bio voditelj izrade prve hrvatske 3D printane slikovnice za slijepu i slabovidnu djecu. Na doručku će oslikati temu inoviranja i iskustvo s povlačenjem EU sredstava. 

 

Maja Mesić je dizajnerica inovativnih boja za crtanje Boya. Ovaj poduzetnički put započeo je 2009. nakon što je za njih dobila Red Dot nagradu, svojevrsni dizajnerski Oskar. Osmislila je jedinstvenu recepturu i sustav proizvodnje, a danas ima vlastiti dućan u Korčuli, 20 različitih nijansi i preko 25 različitih proizvoda te je spremna za osvajanje svijeta.

 

Događaj je prikladan za:

poduzetnike i gospodarstvenike

 

Women in Adria, torpedo media, vecernji-list